Tina the Legend

(Tina Turner Tribute)


Tina Turner Tribute boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlLinda M is bekend om haar Tina Turner act, hiervan heeft zij een speciale act van 45 minuten, waarvoor zij regelmatig geboekt wordt voor o.a. 70’s en 80’s party ’s en bedrijfsfeesten

Tina Turner ‘Queen of Rock ’n Roll’.
Deze superster begon haar carrière in de jaren 50, in de beginjaren van de rock ’n roll en werd bekend als de vrouwelijke helft van het duo Ike & Tina Turner.
Tina Turner tribute boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlZij vormden een duo tot 1976 en vierden successen met nummers als River Deep Mountain High en Proud Mary.
In 1983 ging zij alleen verder en brak door met een uiterst succesvolle carrière.
De zangeres is met 200 miljoen verkochte platen de bestverkopende vrouwelijke rockartiest en verkocht de meeste concerttickets van alle soloartiesten ter wereld.
Tina Turner staat bekend om haar krachtige stemgeluid en om haar energieke optredens.
Tina Turner werd wereldwijd bekend door hits als Proud Mary, The Best en Private Dancer.

Tina Turner tribute boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlNaast de Tina Turner Tribute heeft Linda, de enige zangeres in Nederland, de exact de stem van Anastacia en benadert zij de sound van Amy Winehouse, Etta James en Shirley Bassey.

Linda zingt easy listening met een prachtige heldere stem op recepties en in restaurants en voor een meer opzwepend feest is zij het beste in haar element met heerlijk swingende soulnummers van o.a. Pointer Sisters, Aretha Franklin, Lionel Ritchie, Tavares, The Tramps en Gloria Gayner.
Linda voelt zich heerlijk tussen het publiek en dat straalt zij ook zeker uit!, of ze nu voor een kleiner publiek zingt of een grote zaal, ze blijft enthousiast, haar stem blijft krachtig en ze barst van de energie.

Website Linda: https://linda.artiesten.club


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis, speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. 
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl